Salutari catre Cluj
Salutări subiectelor de presă
În special subiectului de presă "Purtătorul de pumni al Guvernului", al trustului Realitatea Caţavencu şi al trustului Adevărul Holding (Adevărul şi Click), al doilea ca prioritate după moartea handbalistului român în Ungaria dar înaintea bugetului şi a posibilităţii ca Ordonanţa guvernului Tăriceanu privind cedarea exploatării resurselor din Marea Neagră către Sterling să nu treacă de Parlament. Atât în cazul atacului criminal din Ungaria cât şi în cel al scandalului de la Cluj, nişte oameni s-au aflat la locul nepotrivit în momentul nepotrivit. Unul a murit, pe celălalt vrea să-l omoare presa.
Salutări lui Mihnea Măruţă
Care a făcut de suficiente ori proba faptului că este un ziarist de bună calitate şi un foarte bun manager de presă. Din păcate, în presă, buna credinţă se dovedeşte a fi o slăbiciune de care profită manipulatorii care apar din neant pentru a sugera subiecte de presă sub protecţia anonimatului, sub forma unor comentarii, fără legătură cu tema subiectului. vezi aici
De aici şi-a tras seva campania Realitatea-Caţavencu.
Salutări lui Ovidiu Nahoi
Ale cărui inserţii moraliste de dimineaţă de la Realitatea Tv nu acuză atât evenimentul ci contextul – mediul şi manele care se cântau în clubul Romantic – unde nu trebuia să se găsească Rareş Niculescu. Aşa e, contextele sunt importante. Ulltimul context în care l-am văzut pe fostul meu coleg Ovidiu era cel al tribunei a doua a stadionului din Giuleşti, la meciul Rapid-CFR Cluj, în corul suporterilor rapidişti care strigau "muie CFR".
Rareş e vinovat. Nu trebuia să fie acolo. Nu pentru că acolo se ascultau manele. Nu e meloman de niciun fel, cu atât mai puţin amator de manele. E vinovat însă pentru că s-a lăsat atras – chiar şi fără voia sa – într-un club unde petreceau adversarii politici liberali, printre care fiul fostului director al Regiei de Drumuri Cluj, Paul Cenan şi noul deputat liberal de Cluj, Virgil Pop, cel care a primit rezultatul alegerilor în arest.
Salutări deontologiei profesionale
Celor care au folosit declaraţiile adversarilor politici liberali pentru a contura un profil negativ pentru Rareş Niculescu.
A ziariştilor moralişti care arată ostentativ cu degetul spre oamenii lui Boc şi cer demisia purtătorului de cuvânt, Rareş Niculescu. E o chestiune de nuanţă, la fel ca şi în cazul convorbirilor telefonice, unde ziariştii au acuzat înregistrarea conţinutului convorbirilor telefonice când, de fapt, se stochează cam ce stoca şi până acum şi puteam vedea pe factura detaliată: unde am sunat, cu cine am vorbit etc.
Şi acum s-a acuzat obsedant ce şi cum a făcut omul Guvernului care ar trebui să demisioneze. Insistenţa cu care s-a cerut demisia dintr-o funcţie nedeţinută – fiindcă Rareş Niculescu nu e încă angajat al Guvernului – mă duce cu gândul că cineva îşi doreşte tare mult asta.
Salutări celor care folosesc curajos forumurile pentru a crea presiune dar, în special, celor care selectează atent comentariile. Dar şi celor care trimit mailuri anonime. Doar că nimic nu e anonim pe internet şi antivirusul reţine ip-ul expeditorului.
Salutări campaniei electorale
Salutări competiţiei dintre oameni lui Boc, că şi Apostu e unul dintre ei, aflaţi în luptă cu cei liberali, din staff-ul lui Marius Nicoară. Ultima şansă a liberalilor de obţine ceva după un an în care au pierdut cam tot, motiv pentru care au apelat la fosta echipa a lui Adrian Năstase şi Călin Popescu Tăriceanu.
Salutări speciale domnului Dan Andronic
Salut, Dane. Nu mai aveam niciun semn de la tine. De abia acum aflu că ai ajuns la Cluj.
Leave a Reply
You must be logged in to post a comment.
Te salut si îti multumesc pentru echilibru. Ma bucur ca macar tu ai înteles ce am vrut sa fac la acea postare.
Buna Mihnea
Ma bucur sa te „aud”. M-am bucurat sa-l „aud” si pe ursuzul de Fumi:)- pe care-l banuiesc ca fumeaza pipa pe undeva prin State – si în general pe toti cei care au spus NU, pe când se tiparea cu litere de plumb si scrisul avea alta greutate.
Mai ales acum, când scrisul a devenit atât de facil si pâna si redactarea articolelor se face în Photoshop – se sterg detaliile nepotrivite, se mai adauga câte o umbra care sa dea bine. Vezi Cotidianul de azi.
E atât de usor sa scrii încât prea multi oameni care nu stiu sa citeasca au început sa scrie.
Nu cumva web two a devenit prea repede too much?